Редактор: e-mail: Кадър: БТВВ Лице в лице по БТВ Цвета Караянчева обясни

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВВ Лице в лице по БТВ Цвета Караянчева обясни
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: ”Жената е като пакетче чай” има толкова смисъл, когато една жена бъде поставена на тясно и в такава сложна ситуация

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

В ”Лице в лице ” по БТВ Цвета Караянчева изясни по какъв начин й е хрумнало да каже репликата ”Жената е като пакетче чай ”.

„ Хрумна ми, за какво е доста удачно, тя тематиката беше среща на дамите във въоръжените сили и системата за сигурност. Това е известна имитация, скърбя, че никой не я чувал и не я употребявал. Тя има толкоз смисъл, когато една жена бъде сложена на тясно и в такава комплицирана обстановка, никой не знае дамата какъв брой е мощна, и по какъв начин самата жена да свърши повече работа.

Самата имитация е толкоз хубава, тъй като тя е един комплимент към дамата, за какво за всяко нещо би трябвало да нищим, да чоплим и да търсим, казано е в удачна обстановка съгласно мен, това е. Жената е толкоз мощна, колкото обстановката й предлага. ”, сподели Караянчева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР